Kuljetuspalvelut

Toimintavarmalla ja monipuolisella kuljetuskalustollamme onnistuu vaikeammatkin kuljetukset. Vuosien kokemus erilaisista kuljetuksista varmistaa, että kuljetukset hoidetaan turvallisesti ja sovitussa aikataulussa asiakkaan tarpeiden mukaan.

Monipuoliset kuljetuspalvelut

Kuljetus Ylianttila tarjoaa luotettavat kuljetuspalvelut vuosien kokemuksella yrityksille ja yksityishenkilöille Lapin alueella. Suoritamme kaikki kuljetukset huolellisesti laadukkaalla kalustollamme. 

Myös erikoiskuljetukset onnistuvat kalustollamme.

Kuljetuspalvelut Rovaniemeltä koko Lapin alueelle

Kuljetusratkaisut eri tarpeisiin

Olipa tarve sitten traktorin, rakennustarvikkeiden tai pihasaunan kuljetukselle niin me toteutamme sen huolellisesti sovitussa aikataulussa.

Vuosien kokemus kuljetuksista

Pitkäaikainen kokemus kuljetusalalta on meille ylpeyden aihe. Vuosien varrella kehitetty ammattitaito mahdollistaa ammattimaisen toiminnan kaikissa kuljetuksissa. Asiakkaamme voivat luottaa, että meillä on tarvittava kokemus ja asiantuntemus hoitaa heidän tilaamansa kuljetukset parhaalla mahdollisella tavalla.

Laadukas kalusto

Käytössämme oleva laadukas ja hyvin huollettu kalusto mahdollistaa vaativimpienkin kuljetustehtävien suorittamisen vaivattomasti. Panostamme jatkuvasti kalustomme päivittämiseen varmistaaksemme asiakkaillemme parhaan mahdollisen palvelun.

Laadukas kuljetuskalusto

Laadukas ja monipuolinen kuljetuskalustomme mahdollistaa erilaisten kuljetusten toteuttamisen kustannustehokkaasti asiakkaan tarpeen mukaan. 

Scania R560 2013

Scania r480 2010
Scania r470 2005
Volvo FM420 2010

Miksi valita Kuljetus ylianttila?

Asiakaslähtöinen palvelu

Ymmärrämme, että jokainen kuljetusprojekti ja asiakas on erilainen. Panostamme aina vahvasti asiakaslähtöiseen palveluun ja kuuntelemme asiakkaidemme tarpeita ja pyrimme tarjoamaan räätälöityjä ratkaisuja, jotka täyttävät heidän odotuksensa. Asiakastyytyväisyys on meille ensisijaisen tärkeää.

Turvallisuus

Turvallisuus on aina ollut toimintamme ytimessä. Noudatamme turvallisuusstandardeja ja ohjeita, jotta jokainen kuljetus voidaan suoritttaa turvallisesti ja riskittömästi. Henkilökuntamme on koulutettu huolehtimaan, että kaikki toimii turvallisesti.

Luotettavuus

Me Kuljetus Ylianttilalla pidämme aina lupauksemme ja noudatamme sovittuja aikatauluja. Asiakkaana voit luottaa siihen, että teemme sen, minkä lupaamme.. Tiedämme, että aikatauluista kiinni pitäminen on avainasemassa monissa projekteissa ja siksi pyrimme aina olemaan aikataulussa.

Kuljetus Ylianttila tarjoaa kattavat kuljetuspalvelut yksityis- ja yritysasiakkaille Lapin alueella.