Nostopalvelut

Laadukas ja nykyaikainen nostokalustomme soveltuu hyvin erilaisiin nostoihin. Tarjoamme kattavat nostopalvelut vuosien kokemuksella ja nostot hoidamme aina turvallisesti sekä tehokkaasti. Työt suoritetaan aina sovitussa aikataulussa asiakkaan tarpeiden mukaan.

Nostokalustollamme nostot onnistuu aina 35,5 metriin saakka.

Monipuoliset nostopalvelut Rovaniemellä ja lapin alueella

Tarjoamme kokenutta ja luotettavaa nostopalvelua yrityksille ja yksityishenkilöille Rovaniemellä ja Lapin alueella. Suoritamme kaikki nostotehtävät huolellisesti laadukkaalla nostokalustollamme. Meillä on vuosien kokemus nostotöistä, kattaen rakennustyömaiden vaativista nostotehtävistä aina erilaisiin pienempiin projekteihin. 


Monipuolisten nostopalveluiden lisäksi hoidamme myös tavaroiden kuljetukset nopeasti ja joustavasti.

Luotettavat nostopalvelut

Ratkaisut kaikkiin tarpeisiin

Olipa kyseessä sitten hirsikehikkojen kasaus, saunamökin siirto tai vaativampi asennusnosto niin me toteutamme sen huolellisesti sovitussa aikataulussa.

Vuosien kokemus

Vuosien kokemuksella voimme luvata, että nostopalvelumme suoritetaan turvallisesti ja tehokkaasti. Olemme aina valmiina vastaamaan kaikkiin haasteisiin.

Laadukas kalusto

Käytössämme oleva laadukas ja hyvin huollettu kalusto mahdollistaa vaativimpienkin nostotehtävien suorittamisen vaivattomasti. Panostamme jatkuvasti kalustomme päivittämiseen varmistaaksemme asiakkaillemme parhaan mahdollisen palvelun.

Laadukas nostokalusto

Laadukas ja monipuolinen nostokalustomme mahdollistaa erilaisten nostojen toteuttamisen kustannustehokkaasti ja muovailtuna asiakkaan tarpeisiin. 

Scania R560 2013

Scania r480 2010

Kuljetus Ylianttila tarjoaa kattavat nostopalvelut yksityis- ja yritysasiakkaille Lapin alueella.