YRITYS

Tietoa meistä

Kuljetus Ylianttila on jo vuodesta 1961 kuljetusalalla toiminut perheyritys kolmannessa sukupolvessa. Vuosien kokemuksella ja vahvalla sekä monipuolisella kuljetusalan ammattiosaamisella toimiva kuljetusyritys. 

Tarjoamme seuraavia palveluita yksityis- ja yritysasiakkaille: nostopalvelut, kuljetuspalvelut, vaihtolavapalvelut, metallinkierrätyspalvelut sekä pyöräkonepalvelut Rovaniemellä ja Lapin alueella.

Yrityksemme tärkeimpänä tavoitteena on tarjota aina asiantuntevaa palvelua joustavasti ja vastata asiakkaiden tarpeisiin nopealla aikataululla. Meille tärkein merkki onnistuneesta keikasta on tyytyväinen asiakas.

Perustettu
1900
Henkilöstö
0 -4
Kuorma-Autoa
0

1961

Jorma Ylianttila aloitti toiminnan vuonna 1961 yhdellä Bedfordilla. Yritys tunnettiin siihen aikaan nimellä Kuljetus J. Ylianttila Ky ja se työllisti parhaimmillaan kuusi kuljettajaa.

1990

1990-luvun lama-aikana Kuljetus J. Ylianttila Ky toiminta ajettiin alas, ja Jorman poika Juha Ylianttila, joka oli työskennellyt isänsä yrityksessä konekuskina 16-vuotiaasta päätti aloittaa oman yrityksen.

2012

Juhan poika Joni Ylianttila lähti mukaan yritystoimintaan vuonna 2012.

2024

Tänä päivänä yrityksessä työskentelee 3-4 henkeä, vuodenajan mukaan. Kalustoon kuuluu 4 kuorma-autoa ja pyöräkone.

Yrityksemme arvot

Arvot ohjaavat meitä päivittäin pyrkimyksessämme tarjota parasta mahdollista palvelua asiakkaillemme ja ylläpitää mainettamme luotettavana kuljetusalan yrityksenä.

Asiakaslähtöisyys

Vuosikymmenten kokemus kuljetusalalta on vahvistanut yrityksemme kykyä reagoida joustavasti asiakkaidemme muuttuviin tarpeisiin. Ymmärrys asiakkaiden tarpeista auttaa meitä kehittämään jatkuvasti toimintaamme oikeaan suuntaan. Meille tärkein onnistumisen merkki on tyytyväinen asiakas.

Ammattitaito

Henkilöstöllämme on vuosien monipuolinen kokemus kuljetusalalta. Panostamme jatkuvaan ammattitaidon kehittämiseen varmistaaksemme, että tehdyt työt suoritetaan aina turvallisesti ja sovitussa aikataulussa.

Luotettavuus

Kolmannen sukupolven kuljetusyrityksenä meille on erityisen tärkeää, että pidämme aina lupauksemme ja noudatamme sovittuja asioita. Asiakkaamme voivat luottaa meihin, oli kyse sitten aikatauluista, turvallisuudesta tai palvelun laadusta.

Kuljetus Ylianttila tien päällä jo vuodesta 1961