Vaihtolavapalvelut

Me toimitamme vaihtolavat taloyhtiön pihaan, yksityishenkilöille, rakennustyömaalle tai yrityksen käyttöön. Vaihtolavat järjestyvät tarvittaessa lyhyellä varoitusajalla ja ne noudetaan/tyhjennetään sopimuksen mukaan.

Vaihtolavat eri tarpeisiin

Tarjoamme monipuoliset vaihtolavapalvelut yrityksille ja yksityishenkilöille Rovaniemellä. Meiltä saat vuokralle tarpeisiisi sopivan vaihtolavan. Laajasta lavavalikoimastamme löytyy lavoja eri mittaisina, eri laitakorkeuksilla ja oviratkaisuilla. Esim. kannellinen lava, merikontti, jätepuristin jne.

 

Kaikissa jätekuljetuksissa noudatamme vaadittavaa siirtoasiakirjamenettelyä.

Vaihtolavapalvelut Rovaniemi

Monikäyttöiset vaihtolavat

Yrityksemme vahvuutena on laaja ja monipuolinen vaihtolavakalusto, joka mahdollistaa juuri sinun tarpeisiisi sopivan vaihtoehdon valinnan. Olipa kyseessä sitten pieni kodin kevätsiivous, suurempi rakennusprojekti tai teollisuuden jätteiden käsittely, meiltä löytyy oikean kokoinen ja tarkoituksenmukainen vaihtolava.

Vuosien kokemus

Vuosien kokemuksella voimme luvata, että vaihtolavapalvelumme suoritetaan aina sovitusti ja tehokkaasti. Tarjoamme kokonaisvaltaisen vaihtolavapalvelun, joka sisältää toimituksen, noudon ja asianmukaisen jätteiden käsittelyn. Voit luottaa siihen, että huolehdimme ympäristöstä vastuullisesti.

Ympäristövastuu

Vaihtolavapalvelumme sisältää asianmukaisen jätteiden käsittelyn, ja huolehdimme ympäristöstä vastuullisesti. Kierrätämme ja hävitämme jätteet ympäristöystävällisesti, noudattaen kaikkia voimassa olevia määräyksiä ja standardeja.

Laadukas kalusto

Kalustoomme kuuluvat monikäyttöiset vaihtolavat mahdollistavat eri jätteiden kuljetuksen. Panostamme jatkuvasti kalustomme päivittämiseen varmistaaksemme asiakkaillemme parhaan mahdollisen palvelun.

Kuljetus Ylianttila vuokraa, toimittaa ja tyhjentää vaihtolavat yksityis- ja yritysasiakkaille Lapin alueella.